مدیر عامل شرکت صنایع غذایی انسی ماکارون:
صدور کالا برای صادرکنندگان با ۳۵ متولی سخت و دشوار است

مدیر عامل شرکت صنایع غذایی انسی ماکارون با اشاره به اینکه، اکثر صادرکنندگان برای صدور محصولات خود با چالش های جدی روبرو هستند، گفت: بر خلاف تمام کشورها که بخش صادرات تنها یک متولی دارد، در کشور ما حدود ۳۵ متولی خود را مسئول صدور مجوز برای صادرات کالا می دانند، لذا کار برای صادرکنندگان بسیار سخت، دشوار و نفس گیر شده است.

به گزارش” آوای صنعت ”، یاسر میراحمدی با اشاره به اینکه، در ایران به جای اینکه تولید کننده محصول خود را صادر کند، دلالان به این امر مبادرت می کنند، لذا صرفاً به فکر سود زیاد هستند و به کیفیت توجهی ندارند، افزود: فله فروشی یکی دیگر از معضلات حوزه صادرات است که دلالان تولیدات داخلی را با برند خارجی توزیع می کنند.

وی کیفیت پایین گندم برای استفاده در تولید محصولات صنایع غذایی و از طرفی توزیع ناعادلانه آن از سوی شرکت بازرگانی را از یگر مشکلات حوزه فعالیت خود برشمرد و خواستار حمایت جدی دولت سیزدهم از تولیدکنندگان صنایع غذایی شد.

میراحمدی سپردن پیمان ارزی، نحوه محاسبه مالیات بر ارزش افزوده و نحوه محاسبه حق بیمه را از جمله مشکلات مهم و اساسی تولید کنندگان مطرح کرد و تأکید کرد: تا روزی که این مشکلات مرتفع نشود، معضلات تولیدکنندگان و صادرکنندگان همچنان باقی خواهد ماند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اعلام اینکه  ارزش صادرات ما بالغ بر ۷ میلیون یورو بوده است، گفت: عمده صادرات شرکت انسی مربوط به رشته سوپی و کلافی است که بیشتر به کشور عراق و کانادا صادر می شود و به عنوان مثال برغم همه مشکلات پیش رو سال گذشته بالغ بر ۳ هزار تن صادرات به عراق داشتیم.

وی گفت: تقریبا ۵۰ درصد نسبت به سال گذشته در حوزه صادرات کاهش داشتیم و  دلیل آن مشکل تأمین گندم، آرد مناسب و تعهدات پیمان ارزی بود.

میر احمدی با اشاره  مجدد به مشکلات تولیدکنندگان صنایع غذایی، جلوگیری از توزیع سهمیه های گندم به صورت رانتی، سودهای کلان تسهیلات بانکی، محاسبه مالیات بر ارزش افزوده، سپردن پیمان ارزی و محاسبه حق بیمه را از مهم ترین این مشکلات برشمرد.

وی گفت: این شرکت در سال ۱۳۵۱ هجری شمسی به عنوان اولین تولید کننده رشته اسپاگتی بصورت سنتی در قالب کارگاه تولیدی در محله یافت آباد فعالیت خود را آغاز کرد و در راستای توسعه و پیشرفت این صنعت، توانستیم  با خرید و نصب دستگاه های جدید و به روز، خود را با صنعت روز دنیا تطبیق دهیم.

وی تأکید کرد: دستگاه های تولیدی صنایع غذایی انسی با دستگاه های مدرن اروپایی هیچ تفاوتی ندارد؛ چرا که از لحاظ خروجی و بازدهی  از برترین ها هستیم.

مدیر عامل شرکت صنایع غذایی انسی در جمع نمایندگان رسانه ها که به منظور بازدید از خط تولید فاز دوم این شرکت واقع در شهرک صنعتی صفادشت حضور یافته بودند، گفت: شرکت صنایع غذایی انسی به جهت کیفیت و نوع طراحی جزو برندهای گرید ۱ می باشد.

وی با اشاره به اینکه رتبه اول تولید اسپاگتی متعلق به اروپا است، افزود: با این حال شرکت انسی  توانست محصولات خود را به اروپا صادر کند  به این دلیل تولیدات ما از لحاظ کیفیت، قدرت رقابت با تولیدات کشورهای اروپایی را دارد.

میر احمدی با تأکید بر اینکه در بازار صادراتی و هدف به عنوان یک برند برتر شناخته شده هستیم ، گفت: این موفقیت را مدیون زحمات و تلاش های شبانه روزی کارمندان، کارگران و متخصصان زحمتکش خود هستیم.

وی با تبریک روز جهانی استاندارد، گفت: ما اولین رشته استاندارد در کشور را تولید کرده و تدوین نامه های استاندارد توسط متخصصان شرکت انسی رقم خورد که خوشبختانه در سطح ملی از استانداردهای تهیه شده توسط متخصصان این شرکت بهره برداری شده است.

میر احمدی با اشاره به اینکه همواره در حال توسعه هستیم، افزود: هم اینک در حال خرید دستگاه های تولیدی سال  ۲۰۱۹ دنیا هستیم که قطعاً با ورود این ماشین آلات به کشور شاهد تحولات عظیمی در تولید محصولات خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه، محصولات انسی به کشورهای عراق، افغانستان، کشورهای حوزه خلیج فارس، کانادا، آمریکا، استرالیا و آفریقا صادر می شود، گفت: عمده محصولات تولیدی ما به خارج از کشور صادر می شود، اما در سال گذشته با توجه به تقاضای مشتریان داخلی محصولاتی چون ترشیجات، آبلیمو، خیارشور و زیتون را وارد بازار داخل کردیم.

میراحمدی با اشاره به اینکه در حوزه بسته بندی محصولات در ردیف اولین ها هستیم، گفت: انسی شرکتی پویا است  که از تجارب متخصصین و متعهدین و افراد بزرگ در این صنعت استفاده می کند.

وی توجه به انتقادات و پیشنهادات مشتریان را از اصول مسلم در این شرکت عنوان کرد و گفت: به تمام  مسایل و مشکالات مطرح شده از سوی مشتریان با اهدای هدیه رسیدگی می کنیم.